Ο Φρανς Τίμερμανς στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ
Θα είναι και ομιλητής στην εκδήλωση προς τιμήν του Ανδρέα Παπανδρέου
Κλείδωσε τελικά η παρουσία του υποψηφίου των σοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν, Φράνς Τίμερμανς στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.
Ο κ. Τίμερμανς θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τα 100 χρόνια απο την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Οι επιτελείς της Φώφης Γεννηματά έδιναν ιδιαίτερη σημασία στην παρουσία του κ. Τίμερμανς στην Ελλάδα που όπως λέγεται, ένας πολιτικός που δεν αλληθωρίζει προς την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα.
Η παρουσία του θεωρείται ενισχυτική της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος Αλλαγής για τις ευρωεκλογές ενώ δίνει επιχειρήματα στον «πόλεμο» με τον Αλέξη Τσίπρα και την προσπάθεια να συγκροτήσει προοδευτικό μέτωπο στην Ελλάδα.
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442