Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση του Κώστα Μανωλά προκειμένου να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή το ερχόμενο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mirror», εφόσον η Ρόμα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε οι δύο αγγλικές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.
Η ιταλική ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της Serie A, στο -4 από την 4η Μίλαν και βάσει της αγωνιστικής της εικόνας, πολύ δύσκολο θα εξασφαλίσει μία θέση στα «αστέρια» για του χρόνου.
Το συμβόλαιο του Μανωλά με τους «τζιαλορόσι» λήγει το καλοκαίρι του 2022 και σε περίπτωση που οι δύο αγγλικοί σύλλογοι κινηθούν για την απόκτηση του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, θα χρειαστούν να βγάλουν από τα ταμεία τους 36 εκατομμύρια ευρώ, όσο είναι δηλαδή η ρήτρα αποδέσμευσης.
Η Καλαμάτα νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στον τελικό του ΟΑΚΑ με γκολ του Τσέλιου και μετά το πρωτάθλημα στη Super League 2 και την άνοδο στην Super League, πανηγύρισε και την κατάκτηση του Super Cup.
Στην ιστορία έχουν μείνει οι βραδιές στο κέντρο διασκέδασης «Ακρόαμα» της Θεσσαλονίκης, όπου η Μαρινέλλα τραγουδούσε μαζί με τον Γιάννη Πάριο μετά τις μεγάλες επιτυχίες του «Αυτοκράτορα» Άρη.
Στη Σενεγάλη περιμένουν την απόφαση του CAS για το πού θα καταλήξει -επισήμως- το Κόπα Άφρικα, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το αποχωριστούν. Αποθέωση στη Γαλλία για την πρωταθλήτρια Αφρικής που έδωσε φιλικό με το Περού και έπειτα παρήλασε με το τρόπαιο!