Νίκη (με 84-76) που της δίνει ηρεμία και την εδραιώνει στην 3η θέση πήρε η ΤΣΣΚΑ στην Ισπανία επί της Μπαρτσελόνα, στο ματς που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανέβηκε στο 15-5, «ρίχνοντας» τους Καταλανούς στο 11-9.
Αναμφίβολα ένα αποτέλεσμα που βόλεψε και τον Ολυμπιακό ο οποίος υποδέχεται τους μπλαουγκράνα την προσεχή αγωνιστική, έχοντας νικήσει μέσα στη Βαρκελώνη
Εξάλλου ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ένα πολύτιμο «δώρο» από την ουραγό και Νταρουσάφακα, η οποία νίκησε τη Μπασκόνια (80-75). Ετσι οι Τούρκοι πανηγύρισαν τη μόλις 3η νίκη τους σε 20 ματς.
Αντιθέτως η Χίμκι που παρουσιάστηκε με τον Ρίμας Κουρτινάιτις στον πάγκο της (μετά την απόλυση του Γιώργου Μπαρτζώκα) δεν μπόρεσε να… βοηθήσει τους πράσινους. Κι αυτό καθώς η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από τη Ρωσία με σκορ 71-60.
Τέλος σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Μπουντούτσνοστ πήρε νίκη γοήτρου με 75-70 επί της επίσης πρωτάρας Γκραν Κανάρια.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Η άνοδος του Βέλγου Ερικ Λάμπρεχτς, ο οποίος σφυρίζει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, σε ηλικία 41 ετών στην ελίτ κατηγορία καταρρίπτει το αφήγημα ότι δεν υπήρχε Έλληνας διεθνής για να ανέβει
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Βόλος για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προηγήθηκε στο ημίχρονο της Ιωνίας με 17 πόντους, για να φτάσει σε άνετη νίκη νίκη με 34 πόντους διαφορά.