Κατά την άφιξή της στο Μέγαρο Μαξίμου, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ είχε σύντομη συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις αλλαγές στο γραφείο του
Κατά την άφιξή της στο Μέγαρο Μαξίμου, η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ είχε σύντομη συνομιλία με τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις αλλαγές στο γραφείο του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας φτάνοντας με την κ. Μέρκελ στο γραφείο του, την ενημέρωσε ότι έκανε «ορισμένες αλλαγές».
«Το βλέπω» απάντησε εκείνη, επισημαίνοντας τι έχει αλλάξει στον χώρο από την προηγούμενη επίσκεψη της. «Εκανα χώρο μπροστά από το παράθυρο, ώστε να μπαίνει περισσότερο φως» συνέχισε ο πρωθυπουργός.
«Πολύ καλό αυτό» απάντησε η γερμανίδα καγκελάριος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.