Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έχουν πολλά παράπονα και αναμένεται να καταθέσουν ένσταση για το σημείο όπου όπως λένε οι διαιτητές τους… έφαγαν δώδεκα δευτερόλεπτα.
Μάλιστα θα καταθέσουν ένσταση για το θέμα ζητώντας να δικαιωθούν.
Αιτία ήταν ο χρόνος που κύλησε στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα. Κι αυτό γιατί το χρονόμετρο από το 2.01 πήγε στο 1.48, με τους διαιτητές να πηγαίνουν στη γραμματεία για να ελέγξουν τον χρόνο, χωρίς όμως να προχωρούν σε κάποια αλλαγή.
Μάλιστα, από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν και το βίντεο του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο για το λόγο αυτό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 2-0 πάει στο Άμστερνταμ για «τελικό» πρόκρισης κόντρα στον Άγιαξ και ο κόσμος της ομάδας έχει κάνει χιλιάδες αιτήσεις για να βρεθεί στην Ολλανδία.