Το «κρυμμένο» μικρόφωνο του Κυριάκου
Μέσα στο βήμα (πόντιουμ) που βρισκόταν μπροστά στον κ. Μητσοτάκη είχε μπει ένα «έξυπνο» μικρόφωνο που δεν φαινόταν στο κοινό
Μια πρωτότυπη λύση σκαρφίστηκε το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ομιλία του στο 12ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Μέχρι τώρα είχαμε δει ομιλητές να χρησιμοποιούν είτε την κλασική λύση του ενός ή δύο μικροφώνων μπροστά τους είτε τη λύση της «ψείρας». Οι έμπειροι παρατηρητές είδαν στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ ότι δεν είχε ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Μέσα στο βήμα (πόντιουμ) που βρισκόταν μπροστά στον κ. Μητσοτάκη είχε μπει ένα «έξυπνο» μικρόφωνο που δεν φαινόταν στο κοινό και το οποίο επιτρέπει στον ομιλητή να μιλά από απόσταση και παρόλα αυτά να ακούγεται καθαρά.
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα – «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας»
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-136x85.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442