Βολκόφ: «Δεν μπορώ να πιστέψω τι έγινε κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με 3-1 ο Ζάχαρ Βολκόφ
Το δικό του σχόλιο για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε ο κεντρικός αμυντικός της ΜΠΑΤΕ, Ζάχαρ Βολκόφ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως ήρθε το 3-1 για τους Λευκορώσους.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα που κάναμε στη φάση των ομίλων φέτος. Μετά το 61ο λεπτό και την αποβολή του Σίγκνεβιτς, περάσαμε δύσκολες στιγμές. Αναγκαστήκαμε να κλειστούμε στα καρέ μας. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, γιατί ο καθένας πάλεψε για το σύνολο, γιατί η πίεση του ΠΑΟΚ ήταν πολύ μεγάλη».
- Super League: Γενική Συνέλευση στις 6 Μαρτίου
- Δανεικός στη Μπανταλόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ
- Final Four: Εξαντλήθηκαν… ακαριαία τα εισιτήρια της δεύτερης φάσης – Πότε είναι η επόμενη
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα… προσεχώς! (pic)
- Μπλόσομγκεϊμ και Σόρκιν: Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό (vids)
- Final Four: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση πώλησης των εισιτηρίων
- Μαρόκο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί (pic)
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442