Μεγάλη νίκη των Τορόντο Ράπτορς στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, και μάλιστα με άνετο τρόπο, καθώς επικράτησαν με 113-93, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά των Κάιλ Λάουρι (23 πόντους, 12 ασίστ, 5 ριμπάουντ).
Τελευταία φορά που η ομάδα από το Τορόντο επισκέφθηκε το Όκλαντ και έφυγαν με το «διπλό» ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 2004, όταν είχαν επικρατήσει με 84-81 στην παράταση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ράπτορς σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Βινς Κάρτερ με 22 πόντους, ενώ για τους «πολεμιστές» τρομερή εμφάνιση είχε κάνει ο Ρίτσαρντσον, ο οποίος μέτρησε 33 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ