Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Γουλιέλμος θα βρεθεί εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη για να συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο όπου θα συζητηθούν αρκετά ζητήματα των κίτρινων.
Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Δημήτρης Γουλιέλμος, για ζητήματα που αφορούν τον Άρη. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αναμένεται να συγκαλέσει διοικητικό συμβούλιο αφού υπάρχουν αρκετά θέματα προς συζήτηση, με το τηλεοπτικό να είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο.
Οι κίτρινοι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει υπογράψει την σύμβαση για τα τηλεοπτικά και δεν πρόκειται να το κάνει, αν δεν λάβει το ποσό που είχε συμφωνηθεί αρχικά, ενώ πέρα από το τηλεοπτικό θα συζητηθεί το θέμα του μουσείου μπάσκετ.
Η θητεία της διοικούσας επιτροπής έληξε πριν λίγο καιρό και θα κατατεθούν προτάσεις, για το πώς θα γίνει το μουσείο πιο προσιτό στον κόσμο, μιας και πρόκειται για έναν χώρο όπου συνδέει το παρελθόν με το παρόν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο πρόεδρος της Σενεγάλης, ανακοίνωσε ότι κάθε μέλος της εθνικής ομάδας θα λάβει ως πριμ από 115.000ευρώ και από ένα οικόπεδο 1.500 τετραγωνικών μέτρων στο πανέμορφο τουριστικό θέρετρο Petite Côte.