Δύσκολα θα παραμείνει στο Παρίσι και τη νέα σεζόν ο Αντριέν Ραμπιό, καθώς η μητέρα του -η οποία έχει και καθήκοντα μάνατζερ- δείχνει να «τραβάει το σκοινί».
Ο 23χρονος Γάλλος βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Παριζιάνους και όπως δείχνουν τα πράγματα δύσκολα θα ανανεώσει.
Μετά την άρνηση της Παρί να τον πουλήσει στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, σε μια κίνηση που επιθυμούσε ο ίδιος, ο διεθνής Γάλλος δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει εκτός αν του προσφερθούν όσα χρήματα φέρεται να έδινε ο ισπανικός σύλλογος.
Αυτή τη στιγμή ο Ραμπιό έχει στα χέρια του μια προσφορά από τους πρωτευουσιάνους ύψους 7,2 εκατ. ευρώ ετησίως, με τις συνολικές αποδοχές μετά από σχετικά μπόνους να φτάνουν ακόμ ακαι τα 10 εκατ. ευρώ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (21:15) τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.