Η προπόνηση της Κυριακής ήταν πολύ σημαντική για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Ελντερ Λόπες να κάνει κανονικά προπόνηση και έτσι θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης (22:00) με τη Βίντι στην Ουγγαρία για τα πλέι οφ του Champions League.
Ο πορτογάλος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ προσφέρει έτσι ακόμη μία λύση στον Ουζουνίδη για την αριστερή πλευρά, από τη στιγμή που είναι έτοιμος και ο Πέτρος Μάνταλος για να αγωνιστεί. Έτσι, είτε ο Λόπες είτε ο Μάνταλος αναμένεται να είναι μπροστά από τον Χουλτ στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ.
Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αστάνα η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 6η αγωνιστική του Champions League.
Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ισοπέδωσε με 11-0 τον ΠΟ Αγίου Θωμά στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» στο Ρέντη, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Ο Μλαντένοβιτς χάρισε δύο γκολ στην ΑΕΛ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το θεσσαλικό κάμπο. Μοιραίος ο Τετέ με την ευκαιρία του 88', τα γκολ οι Πέρες, Πασάς, Καλάμπρια, Μπακασέτας.