Η πρώτη ανάρτηση του Πέντρο Βίτορ ως παίκτης της ΑΕΚ
Λίγες ώρες μετά την υπογραφή συμβολαίου με την ΑΕΚ, ο Πέντρο Βίτορ χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή στην πρώτη ανάρτησή του ως παίκτης της Ένωσης
Λίγες ώρες μετά την υπογραφή πενταετούς συμβολαίου συνεργασίας με την ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου (12/08), ο Πέντρο Βίτορ πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης.
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή, δηλώνοντας παράλληλα τη βαθιά πίστη του στο Θεό και ευχαριστώντας τον για την τιμή που του έκανε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 2-0 πάει στο Άμστερνταμ για «τελικό» πρόκρισης κόντρα στον Άγιαξ και ο κόσμος της ομάδας έχει κάνει χιλιάδες αιτήσεις για να βρεθεί στην Ολλανδία.