Μπανανία VS Μάο Μάο
Η μπανανία που ακούει στο όνομα Ελλάδα. Και τα εκατομμύρια, των Ελλήνων Μάο Μάο που ζουν σε συνθήκες Αφρικής
Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν είναι ποδοσφαιρική. Είναι πολιτική. Είναι καθαρά ιδεολογικού χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ είχε τοποθετηθεί πρώτος, δια του υιού Σαββίδη: «Δική σας είναι αυτή η μπανανία». Για να απαντήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, «δεν είμαστε Μάου-Μάου». Εννοεί, προφανώς, ότι είμαστε ευρωπαϊκή χώρα.
Στο ότι ζούμε στην Ευρώπη προφανώς συμφωνούν και οι 50.141 αεκτζήδες που πήγαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα. Έχοντας προφανώς απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τον εφέτη Σκουτέρη. Αυτόν που βγάζει αποφάσεις στη μία το πρωί. Παρότι έγκριτοι ρεπόρτερ προειδοποιούσαν γράφοντας ότι «η ΑΕΚ ετοιμάζεται για γιορτή αλλά δεν… εφησυχάζει», ότι «ένας δικαστής που έχει ανατρέψει μια ιστορία, δεν θα διστάσει να το κάνει και με δεύτερη».
- Οι Αλκυονίδες μέρες που παραλίγο να φέρει ο Τεττέη
- Καρέτσας: «Έχω 15 ασίστ, θα έρθουν και τα γκολ»
- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/2): Δράση με μπασκετικό Copa del Rey, Bundesliga και Serie A
- Σόου Κάνιγχαμ στη Νέα Υόρκη για το ασταμάτητο Ντιτρόιτ – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442