Με μία σύντομη επίσκεψη στην Πρίστινα ολοκλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης, την τριήμερη περιοδεία του σε Σερβία, ΠΓΔΜ και Κόσοβο, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς
Το βράδυ της Πέμπτης, στην Πρίστινα, ολοκληρώθηκε η τριήμερη περιοδεία του έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σε Σερβία, ΠΓΔΜ και Κόσοβο.
Ο Ν. Κοτζιάς είχε συνάντηση αρχικά με τον υπουργό Εξωτερικών Μπετζέτ Πατσόλι και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του Κοσόβου, Χασίμ Θάτσι.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών βρέθηκαν οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τα κοινά προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι λαοί της περιοχής.
Ιδιαίτερη έμφαση στις συνομιλίες του κ. Κοτζιά δόθηκε σε θέματα οικονομικής συνεργασίας και κυρίως όσον αφορά στις λεπτομέρειες για το άνοιγμα του εμπορικού γραφείου του Κοσόβου στην Αθήνα, την επίσκεψη του κ. Πατσόλι στην Ελλάδα, και την διοργάνωση ενός επιχειρηματικού φόρουμ.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας