Ήττα σοκ του Ολυμπιακού από τον Ατρόμητο στο Φάληρο
Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη και για
δεύτερο συνεχόμενο γνώρισε την ήττα, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο με
1-0 μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Super League.
Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κιβρακίδης στο 60΄.
Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη και για δεύτερο συνεχόμενο γνώρισε την ήττα, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο με 1-0 μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Super League. Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κιβρακίδης στο 60΄.
Ο Ολυμπιακός, αν και υποχρεώθηκε πολύ νωρίς (13΄) να κάνει αλλαγή λόγω τραυματισμού του Μπεν, πίεσε από την πρώτη στιγμή τον Ατρόμητο για να πετύχει γκολ. Τον έκλεισε στον μισό γήπεδο, όμως η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων και ο εντελώς παθητικός ρόλος τους μέσα στο γήπεδο (ούτε μια στιγμή δημιουργικού ποδοσφαίρου) δεν του έδινε τη δυνατότητα να φτάνει σε θέση βολής.
Έτσι, όσο η ώρα περνούσε, όλη αυτή η υπεροχή και όλη αυτή η κατοχή της μπάλας (74%!) έδειχναν ανούσιες. Και μόνο στο 43΄ υπήρξε χαμένη ευκαιρία, όταν ο Κούτρης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Τζούρτζεβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
Αντίθετα, στο β΄ μέρος ο Ατρόμητος αποφάσισε να παίξει λίγο πιο ενεργητικά και αμέσως είχε την πρώτη ευκαιρία, στο 48΄ με τον Ντιγκινί, ενώ, στην δεύτερη επίσκεψή του στην περιοχή του Ολυμπιακού, άνοιξε το σκορ. Στο 60΄ ο Ουάρντα σέντραρε και ο Κιβρακίδης με κεφαλιά «πάγωσε» το γήπεδο Καραϊσκάκη.
Ο Λεμονής πέρασε στο ματς και τον Εμενίκε, σε μια προσπάθεια να τα παίξει όλα για την ανατροπή, ωστόσο πλέον η εντολή του Κάναντι ήταν «όλοι πίσω από την μπάλα», ενώ παράλληλα το άγχος και οι βεβιασμένες κινήσεις άρχισαν να κυριαρχούν στον Ολυμπιακό.
Στο 82΄ απείλησε με κεφαλιά του Ρομαό, που εξουδετέρωσε ο Γιαννιώτης, στο 90΄ ο Νικολάου από κοντά σούταρε ψηλά άουτ κι αυτές ήταν οι μοναδικές καλές στιγμές των γηπεδούχων, που μένουν πλέον πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας