Νοκ άουτ ο Παπαδόπουλος, αμφίβολοι Μήτρογλου και Ρέτσος
Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το καθοριστικό παιχνίδι απέναντι
στο Βέλγιο (21:45) την Κυριακή, ολοκληρώθηκε, αλλά τα προβλήματα του
Μίχαελ Σκίμπε αντί να ελαττωθούν αυξήθηκαν. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιστρέφει, αλλά νοκ άουτ τέθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Μήτρογλου και ο Παναγιώτης Ρέτσος.
Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το καθοριστικό παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο (21:45) την Κυριακή, ολοκληρώθηκε, αλλά τα προβλήματα του Μίχαελ Σκίμπε αντί να ελαττωθούν αυξήθηκαν.
Στον αντίποδα της επιστροφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που δεν έπαιξε με την Εσθονία γιατί ήταν τιμωρημένος, νοκ άουτ τέθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ήταν βασικός την Πέμπτη αλλά έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού, στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Κώστας Μήτρογλου ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο μήνα από τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, σε φιλικό αγώνα της Μπενφίκα (με τη Λειψία) και δεν είναι στη φυσική κατάσταση που πρέπει, ενώ λιγοστές ελπίδες για να προλάβει συγκεντρώνει ο Παναγιώτης Ρέτσος.
Οι τρεις παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Στέφανο Καπίνο, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γιώργος Κουτρουμπής, που κλήθηκε εσπευσμένα από τον Σκίμπε.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας