Εύκολη νίκη του Άρη με 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα
Ο Αρης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε με 2-0 στο «Κ. Βικελίδης»
τον Αγροτικό Αστέρα, συνεχίζοντας την προσπάθεια του να προλάβει το
«τρένο» της ανόδου στη Super League, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η
«αυλαία» του προγράμματος για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της
Football League.
Επίσης, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε εύκολα με 4-0 την Καλλονή στη Ριζούπολη, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τη Super League.
Ο Αρης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε με 2-0 στο «Κ. Βικελίδης» τον Αγροτικό Αστέρα, συνεχίζοντας την προσπάθεια του να προλάβει το «τρένο» της ανόδου στη Super League, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» του προγράμματος για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.
Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε εύκολα με 4-0 την Καλλονή στη Ριζούπολη, κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τη Super League.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.