Πρωτοσέλιδες φωτογραφίες του μεθυσμένου Ρούνεϊ
Η εφημερίδα «Sun» δημοσίευσε σήμερα, Τετάρτη, στην πρώτη της σελίδα φωτογραφία του Γουέιν Ρούνεϊ πριν το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκωτία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην οποία είναι ολοφάνερο ότι ο αρχηγός των «λιονταριών» ήταν σε κατάσταση μέθης.
Η εφημερίδα «Sun» δημοσίευσε σήμερα, Τετάρτη, στην πρώτη της σελίδα φωτογραφία του Γουέιν Ρούνεϊ πριν το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκωτία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στην οποία είναι ολοφάνερο ότι ο αρχηγός των «λιονταριών» ήταν σε κατάσταση μέθης.
«Έπινε μπύρες και κρασί και δεν τον ενδιέφερε που τον έβλεπαν. Φορούσε, μάλιστα, κανονικά την φόρμα της εθνικής ομάδας. Στην αρχή, νομίσαμε πως είναι σωσίας του, από κοντά φαίνεται μεγαλύτερος. Ήταν κατακόκκινος από το μεθύσι. Γινόταν και μια γαμήλια δεξίωση και όταν τον είδαν οι καλεσμένοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Μίλησε και με τη νύφη και συνέχισε να πίνει» ανέφερε στη Sun αυτόπτης μάρτυρας, που βρέθηκε στο ξενοδοχείο Grove του Γουότφορντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Είμαι 100 χρόνια μπροστά…» – Η ατάκα του Δανιήλ που έμεινε στην ιστορία
- Ο Elite Σάντσεθ Μαρτίνεθ ορίστηκε στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Τέλος στην περιπέτεια του Γιασικεβίτσιους – Έφυγε από το Ντουμπάι
- Το «τρομακτικό» πρόγραμμα της Νιούκαστλ: Δίνει 6 σπουδαία ματς σε 19 μέρες (pic)
- Οι φοβεροί και τρομεροί Σπερς σάρωσαν τα βραβεία του μήνα στο ΝΒΑ (pic, vid)
- Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεϊμάρ σε Ροντρίγκο: «Διάδοχέ μου σου ζητώ μόνο ένα πράγμα…»
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442