Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για Ολλανδία με… ελπίδες εν όψει Αγιαξ
Με την αισιοδοξία πως θα επιστρέψει σε ελληνικό έδαφος έχοντας βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, «πέταξε» την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, για την αναμέτρηση της Τρίτης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Άγιαξ.
Με την αισιοδοξία πως θα επιστρέψει σε ελληνικό έδαφος έχοντας βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, «πέταξε» την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, για την αναμέτρηση της Τρίτης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Άγιαξ.
Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» αναχώρησε λίγο πριν απο τις 10.00, με πτήση τσάρτερ, απο το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για το Άμστερνταμ, έχοντας επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ.
Στην Ολλανδία, στο πλευρό του Βλάνταν Ιβιτς και των παικτών του, ενημέρωσε πως θα βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ιβάν Σαββίδης.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το βράδυ, με προπόνηση στην «Amsterdam Arena», πριν απο την έναρξη της οποίας ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» και ο Στέφανος Αθανασιάδης θα τοποθετηθούν σε εκπροσώπους του Τύπου.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας