Πλήγμα για τους Γουόριορς, εκτός για 15 μέρες ο Κάρι
Άσημα ήταν τα νέα για τον Στεφ Κάρι, άλλα και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού ο 28χρονος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο έγκυρος στα θέματα του ΝΒΑ, Σαμ Αμίκ.
Άσημα ήταν τα νέα για τον Στεφ Κάρι, άλλα και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού ο 28χρονος σούπερ σταρ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο έγκυρος στα θέματα του ΝΒΑ, Σαμ Αμίκ.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έχει υποστεί ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο και η θεραπεία τους θα διαρκέσει τουλάχιστον 15 μέρες.
Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες των προημιτελικών των πλέι οφ της σειράς με τους Ρόκετς (οι Γουόριορς προηγούνται με 3-1), καθώς και τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών εφόσον προκριθούν.
Βέβαια δεν αποκλείεται να χάσει περισσότερους αγώνες αφού όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της αποθεραπείας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το «τρομακτικό» πρόγραμμα της Νιούκαστλ: Δίνει 6 σπουδαία ματς σε 19 μέρες (pic)
- Οι φοβεροί και τρομεροί Σπερς σάρωσαν τα βραβεία του μήνα στο ΝΒΑ (pic, vid)
- Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεϊμάρ σε Ροντρίγκο: «Διάδοχέ μου σου ζητώ μόνο ένα πράγμα…»
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Δεν πάει Ντουμπάι ο Ομπστ – Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν!
- Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Δανιήλ
- Εξ αναβολής παιχνίδια στη Super League: Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Γκούλιτ: «Σταμάτησα να βλέπω ποδόσφαιρο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442