Επιστροφή στα Σπάτα μετά από τριήμερο ρεπό στην ΑΕΚ
Στην Αθήνα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Γκας Πογέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής της ΑΕΚ έκλεισε τα 48 και σήμερα, Δευτέρα, υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές στα Σπάτα, μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε εκχωρήσει. Οι παίκτες ήταν όλοι σε άριστη κατάσταση, δείχνοντας ότι οι... εξηγήσεις που τους είχε δώσει ο Πογέτ την περασμένη εβδομάδα («αν παρατηρήσω αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ξεχάστε ακόμα και τα ρεπό των Χριστουγέννων»), λήφθηκαν σοβαρά υπόψη.
Στην Αθήνα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Γκας Πογέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής της ΑΕΚ έκλεισε χθες τα 48 και σήμερα, Δευτέρα, υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές στα Σπάτα, μετά το τριήμερο ρεπό που τους είχε εκχωρήσει. Οι παίκτες ήταν όλοι σε άριστη κατάσταση, δείχνοντας ότι οι… εξηγήσεις που τους είχε δώσει ο Πογέτ την περασμένη εβδομάδα («αν παρατηρήσω αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, ξεχάστε ακόμα και τα ρεπό των Χριστουγέννων»), λήφθηκαν σοβαρά υπόψη.
Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη απουσία των έξι διεθνών (Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Ντούνης, Μπαρόχα, Βάργκας), εκ των οποίων μόνο μία προκαλεί δυσκολίες στην προετοιμασία για το ματς με τον Πανθρακικό (Κυριακή, 19:30) στην Κομοτηνή: ο Αραβίδης.
Από τους υπόλοιπους που λογίζονται ως βασικοί, ο Βάργκας είναι τιμωρημένος, ενώ ο Μπαρόχα αγωνίζεται σε θέση που δεν χρειάζεται πολλές… διευκρινίσεις ή ειδική προετοιμασία ανάλογα με τον αντίπαλο. Από όσους βρίσκονταν στα Σπάτα, μόνο ο Ντίντακ Βιλά δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και ακολούθησε ατομικό.
Στο μεταξύ ο Πογέτ καθιερώνει το φιλικό με την Κ20 του συλλόγου. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα και αύριο (14:00) θα διεξαχθεί ξανά το ίδιο -προπονητικού χαρακτήρα- ματς. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν έχουν ήδη ενημερωθεί και οι υπόλοιποι θα κάνουν πρωινή (10:30) προπόνηση.
* Φανέλα του Ντιέγκο Μπουονανότε θα δημοπρατηθεί από το φιλανθρωπικό σωματείο Charity Idols. Η εμφάνιση που φορούσε ο Αργεντινός στο ματς με τη Βέροια, έχει ήδη «ανεβει» στο ειδικό site και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Ντίνος Μήτογλου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μονακό, για τη νίκη επί της Ντουμπάι, αλλά και για το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ θα είναι πιθανότατα κατάμεστο.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας