Για το Μπακού αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ, εκεί όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Καμπάλα για το πρώτο ματς των ομίλων του Europa League.
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ δεν συμπεριλήφθηκε ο τραυματίας Κάτσε, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.
Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Γλύκο, Όλσεν, Μελίσσα, Τζαβέλλα, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζά Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Σάμπο, Χαρίση, Τζιόλη, Γκολάσα, Μυστακίδη, Μακ, Πέλκα, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.