Η Ντιναμό «σόκαρε» την Άρσεναλ, ξέσπασε η Τσέλσι, «διπλό» η Ζενίτ
Η Άρσεναλ είχε το όνομα, αλλά η Ντιναμό τη χάρη κι έτσι στην πρεμιέρα του Champions League η κροατική ομάδα νίκησε 2-1 στο Ζάγκρεμπ για τον 6ο ομιλο, όπου μετέχει και ο Ολυμπιακός. Εντυπωσιακή η Ζενίτ Αγίας Πετρούπο΄λης, ξεκίνησε τη διοργάνωση με νίκη 3-2 επί της Βαλένθια στο «Μεστάγια». Γκολ που θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς πέτυχε από το κέντρο του γηπέδου ο Φλορέντσι της Ρόμα ισοφαρίζοντας 1-1 τη Μπαρτσελόνα, ενώ με την ομάδα της Ρώμης βασικός ήταν ο Κώστας Μανωλάς και στο τελευταίο πεντάλεπτο αγωνίστηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης. «Ανάσα» πήρε η Τσέλσι που νίκησε εύκολα 4-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Λονδίνο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εύκολο έργο είχε η Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε της Μπάτε Μπορίσοφ με 4-1.
Η Άρσεναλ είχε το όνομα, αλλά η Ντιναμό τη χάρη κι έτσι στην πρεμιέρα του Champions League η κροατική ομάδα νίκησε 2-1 στο Ζάγκρεμπ για τον 6ο όμιλο, όπου μετέχει και ο Ολυμπιακός.
Τίποτα δεν πήγε καλά για τους «κανονιέρηδες» του Αρσέν Βεγκέρ. Έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ του Πίβαριτς στο 24′, έμειναν με δέκα παίκτες στο 40′ λόγω αποβολής του Ζιρού με 2η κίτρινη κάρτα και στο 58′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ από τον Ζούνιορ Φερνάντες. Στο 65′ ο Γουόλκοτ πέρασε στο παιχνίδι και στο 79′ μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Εντυπωσιακή η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ξεκίνησε τη διοργάνωση με νίκη 3-2 επί της Βαλένθια στο «Μεστάγια».
Γκολ που θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς πέτυχε από το κέντρο του γηπέδου ο Φλορέντσι της Ρόμα ισοφαρίζοντας 1-1 τη Μπαρτσελόνα, ενώ με την ομάδα της Ρώμης βασικός ήταν ο Κώστας Μανωλάς και στο τελευταίο πεντάλεπτο αγωνίστηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης.
«Ανάσα» πήρε η Τσέλσι που νίκησε εύκολα 4-0 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Λονδίνο, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Εύκολο έργο είχε η Λεβερκούζεν, η οποία επικράτησε της Μπάτε Μπορίσοφ με 4-1.