Διακoπή στην τουρκική Λίγκα, λόγω της επίθεσης στη «Φενέρ»
Τη διακοπή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον μία εβδομάδα αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας, μετά από συνάντηση που είχαν την Δευτέρα τα μέλη της με τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την ένοπλη δολοφονική επίθεση αγνώστων, που σημειώθηκε το Σάββατο, κατά του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της Φενέρμπαχτσε έξω από την πόλη της Τραπεζούντας, στα βορειοανατολικά της Τουρκίας. Στο μεταξύ, έπειτα από έρευνες των τουρκικών Αρχών βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην ενέδρα και -σύμφωνα με πληροφορίες- υπάρχουν και αποτυπώματα επάνω του.
Τη διακοπή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον μία εβδομάδα αποφάσισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας, μετά από συνάντηση που είχαν την Δευτέρα τα μέλη της με τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την ένοπλη δολοφονική επίθεση αγνώστων, που σημειώθηκε το Σάββατο, κατά του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της Φενέρμπαχτσε έξω από την πόλη της Τραπεζούντας, στα βορειοανατολικά της Τουρκίας.
Από την επίθεση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του λεωφορείου, Ουφούκ Κιράν, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.
Πάντως ο διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Ντενίζ Τολγκά Αϊτόρε, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του δεν προτίθεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα αν δεν συλληφθούν πρώτα οι δράστες της επίθεσης.
Βρέθηκε το όπλο και αποτυπώματα!
Στο μεταξύ, έπειτα από έρευνες των τουρκικών Αρχών βρέθηκε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην ενέδρα και -σύμφωνα με πληροφορίες- υπάρχουν και αποτυπώματα επάνω του. Το όπλο βρισκόταν περίπου 200 μέτρα μακριά από την επίθεση και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα για τα αποτυπώματα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Άλφα Ντιαλό είναι ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μονακό, όμως η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει οικονομικά προβλήματα και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι – Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του και γιατί μπορεί να γίνει η πιο «καυτή» περίπτωση του καλοκαιριού.