Ανέβηκε 19ος στην παγκόσμια κατάταξη πινγκ πονγκ ο Γκιώνης
Ο Παναγιώτης Γκιώνης επέστρεψε στην κορυφαία 20αδα της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.). Ο Ελληνας πρωταθλητής, βρίσκεται στην 19η θέση μετά την πολύ καλή πορεία του στο Τοπ 16 της Ευρώπης και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Ο Παναγιώτης Γκιώνης επέστρεψε στην κορυφαία 20αδα της παγκόσμιας κατάταξης που διατηρεί η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.).
Ο Ελληνας πρωταθλητής, βρίσκεται στην 19η θέση μετά την πολύ καλή πορεία του στο Τοπ 16 της Ευρώπης και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.
Παράλληλα, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα έπεσε στο 86 (από το 85) και ο Κώστας Παπαγεωργίου ανέβηκε στο 128 (από το 130), ενώ ο Κώστας Λαγογιάννης, ο Τάσος Ρηνιώτης, ο Κώστας Κωνσταντινόπουλος και ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, που μόλις τον περασμένο μήνα επανεμφανίστηκαν στους πίνακες, βρίσκονται στις θέσεις 222 (από 227), 278 (από 284), 445 (από 441) και 502 (από 495) αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Σαλβαντόρ Νταλί: Το απεγνωσμένο άλμα προς το μεγαλείο
- ΗΠΑ: Ζητούν εν λευκώ άδεια για στρατιωτική παρουσία στη Γροιλανδία – Η συμφωνία του 1951 που «πατάει» ο Τραμπ
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
- Κακοκαιρία στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές – Τα νότια προάστια μετρούν τις πληγές τους
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1.500 κλήσεις δέχτηκε Πυροσβεστική στην Αττική
- Κρίστι Νόεμ, η αδυσώπητη «ICE Barbie» του Ντόναλντ Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442