Αποθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο στον Παναθηναϊκό
Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο ντέρμπι και ασκήσεις στο γυμναστήριο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού, την επόμενη της νίκης τους στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ με δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της, οι παίκτες θα έχουν ρεπό, αύριο, Τρίτη.
Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο ντέρμπι και ασκήσεις στο γυμναστήριο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού, την επόμενη της νίκης τους στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ με δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της, οι παίκτες θα έχουν ρεπό, αύριο, Τρίτη. Το δελτίο Τύπου:
Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.