Με… 22 «Charlie» θα παίξει η Παρί απέναντι στη Μπαστιά
Με τον δικό της τρόπο θα αποδώσει φόρο τιμής η Παρί Σεν Ζερμέν στα θύματα της φονικής επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo». Συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» στον αγώνα τους με τη Μπαστιά θα φορούν φανέλες, όπου αντί για το επώνυμο του κάθε παίκτη θα αναγράφεται το «Charlie», δηλαδή το όνομα που περιοδικού. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε στο «twitter» ο δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου «CNN», Τζιμ Σκιούτο.
Με τον δικό της τρόπο θα αποδώσει φόρο τιμής η Παρί Σεν Ζερμέν στα θύματα της φονικής επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo».
Συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» στον αγώνα τους με τη Μπαστιά θα φορούν φανέλες, όπου αντί για το επώνυμο του κάθε παίκτη θα αναγράφεται το «Charlie», δηλαδή το όνομα που περιοδικού.
Την είδηση αυτή γνωστοποίησε στο «twitter» ο δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου «CNN», Τζιμ Σκιούτο.
Επίσης πριν από κάθε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος για αυτή την αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.