Με… 22 «Charlie» θα παίξει η Παρί απέναντι στη Μπαστιά
Με τον δικό της τρόπο θα αποδώσει φόρο τιμής η Παρί Σεν Ζερμέν στα θύματα της φονικής επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo». Συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» στον αγώνα τους με τη Μπαστιά θα φορούν φανέλες, όπου αντί για το επώνυμο του κάθε παίκτη θα αναγράφεται το «Charlie», δηλαδή το όνομα που περιοδικού. Την είδηση αυτή γνωστοποίησε στο «twitter» ο δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου «CNN», Τζιμ Σκιούτο.
Με τον δικό της τρόπο θα αποδώσει φόρο τιμής η Παρί Σεν Ζερμέν στα θύματα της φονικής επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό «Charlie Hebdo».
Συγκεκριμένα οι «Παριζιάνοι» στον αγώνα τους με τη Μπαστιά θα φορούν φανέλες, όπου αντί για το επώνυμο του κάθε παίκτη θα αναγράφεται το «Charlie», δηλαδή το όνομα που περιοδικού.
Την είδηση αυτή γνωστοποίησε στο «twitter» ο δημοσιογράφος του ειδησεογραφικού πρακτορείου «CNN», Τζιμ Σκιούτο.
Επίσης πριν από κάθε αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος για αυτή την αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.