«Πάρτι» για Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ, η Λέστερ το… ντέρμπι
Με εύκολες νίκες για τις ομάδες της Premier League συνεχίστηκε η 3η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Συγκεκριμένα η Γουέστ Μπρομ παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, κέρδισε με 7-0 την Γκέιτσχεντ, ομάδα της 5ης κατηγορίας της Αγγλίας. Η Σουόνσι είχε επίσης ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας την Τρανμίρ, ομάδα 3ης κατηγορίας με 6-2. Στο... ντέρμπι της ημέρας, η Λέστερ κέρδισε τη Νίουκαστλ με 1-0.
Με εύκολες νίκες για τις ομάδες της Premier League συνεχίστηκε η 3η φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.
Συγκεκριμένα η Γουέστ Μπρομ παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, κέρδισε με 7-0 την Γκέιτσχεντ, ομάδα της 5ης κατηγορίας της Αγγλίας.
Η Σουόνσι είχε επίσης ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας την Τρανμίρ, ομάδα 3ης κατηγορίας με 6-2. Στο… ντέρμπι της ημέρας, η Λέστερ κέρδισε τη Νίουκαστλ με 1-0.
Σε αγώνες του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.