Ο ΚΑΟΔ πήρε… ανάσα με νίκη επί του Απόλλωνα στη Δράμα
Την τρίτη του νίκη στην Α1 Ανδρών πανηγύρισε στη Δράμα ο ΚΑΟΔ, ο οποίος υποχρέωσε τον Απόλλωνα Πατρών σε ακόμη μία εκτός έδρας αποτυχία (0-6). Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 82-76 των Αχαιών, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική, και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Την τρίτη του νίκη στην Α1 Ανδρών πανηγύρισε στη Δράμα ο ΚΑΟΔ, ο οποίος υποχρέωσε τον Απόλλωνα Πατρών σε ακόμη μία εκτός έδρας αποτυχία (0-6).
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 82-76 των Αχαιών, σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική, και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια τους να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι Ζάρας και Λο με 21 και 18 πόντους αντίστοιχα ηγήθηκαν των νικητών στο σκοράρισμα και τους κράτησαν σε απόσταση για τρία δεκάλεπτα. Ωστόσο στα κρίσιμα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν οι Αχαιοί προσπάθησαν για την ανατροπή, ο Μανώλης Παπαμακάριος ξεδίπλωσε την εμπειρία του και «σφράγισε» την επιτυχία.
Συγκεκριμένα, οι Δραμινοί βρέθηκαν στο +10 (68-58) στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, αλλά ο Απόλλων απάντησε από τα 6.75 με τους Μπατή και Αργυρόπουλο, τρέχοντας ένα σερί 11-0, με το οποίο ανέκτησε το προβάδισμα στο 35΄ (68-69).
Ωστόσο, εκεί «μίλησε» κυρίως η εμπειρία του Παπαμακάριου, ο οποίος έχοντας άξιο συμπαραστάτη το Ζάρα συνέβαλε στο 78-71 του 38ου λεπτού, με το οποίο οι γηπεδούχοι «αγκάλιασαν» τη νίκη.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.