Αλλάζει επίπεδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουϊς Φαν Γκάαλ, που νίκησε 2-1 τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και με την πέμπτη διαδοχική επιτυχία -για πρώτη φορά στην «μετά Αλεξ Φέργκιουσον» εποχή- ανέβηκε μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ η μεγάλη έκπληξη της σεζόν, Σαουθάμπτον, προσγειώθηκε απότομα με τρεις διαδοχικές ήττες απέναντι στους «μεγάλους» (Μάντσεστερ Σίτι, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γ.).
Αλλάζει επίπεδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Λουϊς Φαν Γκάαλ, που νίκησε 2-1 τη Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις» και με την πέμπτη διαδοχική επιτυχία -για πρώτη φορά στην «μετά Αλεξ Φέργκιουσον» εποχή- ανέβηκε μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης.
Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ η μεγάλη έκπληξη της σεζόν, Σαουθάμπτον, προσγειώθηκε απότομα με τρεις διαδοχικές ήττες απέναντι στους «μεγάλους» (Μάντσεστερ Σίτι, Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γ.).