Ο ξυλουργός Μπενγιάμινσεν που… ξυλοφόρτωσε την Εθνική Ελλάδας
Είναι που είναι στραβό το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχονται και κάτι τέτοια δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνουν το σκηνικό σχεδόν... ανυπόφορο! Και πώς να αντέξεις, δηλαδή, το βίντεο που ανάρτησε η ομοσπονδία των Νήσων Φερόε στο Facebook για να τιμήσει Φρόντι Μπενγιάμινσεν, τον αρχηγό της εθνικής που έγραψε ιστορία την περασμένη Παρασκευή στο Καραϊσκάκη με τη νίκη (1-0) επί της Ελλάδας και που επέστρεψε τη Δευτέρα στην κύρια ενασχόλησή του ως ξυλουργός!
Είναι που είναι στραβό το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχονται και κάτι τέτοια δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνουν το σκηνικό σχεδόν… ανυπόφορο! Και πώς να αντέξεις, δηλαδή, το βίντεο που ανάρτησε η ομοσπονδία των Νήσων Φερόε στο Facebook για να τιμήσει Φρόντι Μπενγιάμινσεν, τον αρχηγό της εθνικής που έγραψε ιστορία την περασμένη Παρασκευή στο Καραϊσκάκη με τη νίκη (1-0) επί της Ελλάδας και που επέστρεψε τη Δευτέρα στην κύρια ενασχόλησή του ως ξυλουργός!
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στον χώρο εργασίας του με τον 36χρονο επιθετικό να δηλώνει: «Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σταρ. Ήλθε η Δευτέρα και είναι μέρα για δουλειά.
Ήταν πολύ ωραίο να δεχόμαστε συγχαρητήρια από παντού, γιατί είναι αλήθεια ότι με είχαν κουράσει λίγο τα σαρκαστικά σχόλια. Από όσους αγώνες έχω παίξει (σ.σ. έχει 86 διεθνείς συμμετοχές) ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή».
Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, καθώς συνδυάζει δουλειά, οικογένεια, ποδόσφαιρο. «Δυστυχώς η οικογένεια πληρώνει το τίμημα. Αν θες να παίζεις ποδόσφαιρο πρέπει να προπονείσαι μετά τη δουλειά, άρα όταν επιστρέφεις σπίτι είσαι εξαντλημένος και χρειάζεσαι ξεκούραση».
Ο Μπενγιάμινσεν, μάλιστα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο ιστορικός αγώνας εναντίον της Ελλάδας να ήταν κι ο τελευταίος της καριέρας του. «Μόλις τελείωσε η σεζόν και θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου. Στη νέα περίοδο θα δούμε τι θα συμβεί» είπε.
Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό των Νήσων Φερόε στο facebook…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»
- Ακίνητα: Έρχεται μίνι ΕΝΦΙΑ μέσω δημοτικού τέλους – Τι αναφέρει η ΠΟΜΙΔΑ
- Όταν ο ΛεΜπρόν έμεινε κάτω από τους 10 πόντους…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-136x85.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442