Εύκολο απόγευμα για τη Γουέστ Μπρομ, αλλαγή μπήκε ο Σαμαράς
Με τον Σαϊντο Μπεραχίνο να σημειώνει δύο γκολ και να φτάνει τα τέσσερα στη φετινή Premier League, η Γουέστ Μπρομ νίκησε 4-0 τη Μπέρνλι στο «Χόθορνς» και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο, αντικαθιστώντας στο 73΄ τον Σεσενιόν.
Με τον Σαϊντο Μπεραχίνο να σημειώνει δύο γκολ και να φτάνει τα τέσσερα στη φετινή Premier League, η Γουέστ Μπρομ νίκησε 4-0 τη Μπέρνλι στο «Χόθορνς» και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο, αντικαθιστώντας στο 73΄ τον Σεσενιόν.
Οι σκόρερ και η βαθμολογία στην 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.