Έκαναν το 2Χ2 Τσέλσι, Σουόνσι και το… 2-2 στο 90′ η Άρσεναλ
Δεύτερη νίκη για την Τσέλσι στο ξεκίνημα της Premier League, καθώς οι Μπλε επικράτησαν 2-0 της Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Δύο νίκες έχει πλέον και η Σουόνσι, καθώς επιβλήθηκε 1-0 της Μπέρνλι, ενώ πολύ άνετα πέρασε η Γουέστ Χαμ από το «Σέλχαρστ Παρκ» επικρατώντας 3-1 της Κρίσταλ Πάλας. Στο 0-00-0 έμειναν η Σαουθάμπτον με τη Γουέστ Μπρομ και η Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Εβερτον είχε το προβάδισμα 2-0 έως το 83ο λεπτό, αλλά η Αρσεναλ πήρε ισοπαλία 2-2 με τον Ζιρού να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90'.
Δεύτερη νίκη για την Τσέλσι στο ξεκίνημα της Premier League, καθώς οι Μπλε επικράτησαν 2-0 της Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά, βρήκαν λύσεις στο β’ ημίχρονο με τον Ντιέγκο Κόστα να ανοίγει το σκορ και να πραγματοποιεί κι αυτός ιδανικό ξεκίνημα στη νέα του ομάδα, με δύο γκολ σε ισάριθμους αγώνες.
Δύο νίκες έχει πλέον και η Σουόνσι, καθώς μετά το «διπλό» της πρεμιέρας εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σήμερα επιβλήθηκε 1-0 της Μπέρνλι. Πολύ άνετα πέρασε η Γουέστ Χαμ από το «Σέλχαρστ Παρκ» επικρατώντας 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, ενώ στο 0-0 έμεινε η Σαουθάμπτον με τη Γουέστ Μπρομ.
Νωρίτερα, χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο «Βίλα Παρκ», στην αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής στην Premier League.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι «χωριάτες» έφτασαν τους 4 βαθμούς, ενώ οι «ανθρακωρύχοι», οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γουίλιαμσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89′, πήρε τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα.
Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Εβερτον είχε το προβάδισμα 2-0 έως το 83ο λεπτό, αλλά η Αρσεναλ πήρε ισοπαλία 2-2 με τον Ζιρού να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90′. Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 2ης αγωνιστικής: