Χριστοδούλου, Αναστόπουλος και Φούφης σφυρίζουν στο ΟΑΚΑ
Για μια ακόμη φορά, η ένταση στην κλήρωση των τριών διαιτητών του 5ου και τελευταίου τελικού της Α1, δεν έλειψε. Οι διοικήσεις των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, έπαιξαν τους δικούς τους... ρόλους, μέχρι να βγουν οι τρεις ρέφερι που θα σφυρίξουν τελικά στον αποψινό αγώνα που θα αναδείξει τον πρωταθλητή της σεζόν στον αγώνα του ΟΑΚΑ.
Για μια ακόμη φορά, η ένταση στην κλήρωση των τριών διαιτητών του 5ου και τελευταίου τελικού της Α1, δεν έλειψε. Οι διοικήσεις των δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, έπαιξαν τους δικούς τους… ρόλους, μέχρι να βγουν οι τρεις ρέφερι που θα σφυρίξουν τελικά στον αποψινό αγώνα που θα αναδείξει τον πρωταθλητή της σεζόν στον αγώνα του ΟΑΚΑ.
Οι Χριστοδούλου, Αναστόπουλος και Φούφης είναι οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στον πέμπτο τελικό.
Η διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών του πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, παρουσία των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου από τον Παναθηναϊκό και των Γιώργου Σκινδήλια και Χρήστου Σταυρόπουλου απ’ την πλευρά του Ολυμπιακού.
Όπως ήταν φυσιολογικό, δεν έλειψαν οι προκλήσεις εκατέρωθεν, ενώ στο τέλος εκτός πεντάδας έμειναν οι Τανατζής και Γκόντας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.