Επίσημα στο τιμόνι του Πλατανιά ο Νίκος Αναστόπουλος
Επίσημα νέος προπονητής του Πλατανιά είναι ο Νίκος Αναστόπουλος αφού η διοίκηση της Κρητικής ομάδας προχώρησε στην ανακοίνωση του Έλληνα προπονητή το απόγευμα της Τετάρτης. Η ανακοίνωση καθυστέρησε μια μέρα καθώς ο 55χρονος τεχνικός ήθελε να βρεθεί στο «Καραισκάκη» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, την τρίτη το βράδυ για τους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.
Επίσημα νέος προπονητής του Πλατανιά είναι ο Νίκος Αναστόπουλος αφού η διοίκηση της Κρητικής ομάδας προχώρησε στην ανακοίνωση του Έλληνα προπονητή το απόγευμα της Τετάρτης.
Η ανακοίνωση καθυστέρησε μια μέρα καθώς ο 55χρονος τεχνικός ήθελε να βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, την τρίτη το βράδυ για τους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ.
Τελικά η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε επί αθηναϊκού εδάφους και μία μέρα μετά έκλεισε η συμφωνία.
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο», ανέφερε η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι δηλώσεις που έκανε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Παραγουάη. Τι είπε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για την αποχώρηση του Μάνταλου.
Παρότι ο Ρόδρι παραδέχθηκε ότι «φυσικά και θα πήγαινα στη Ρεάλ», η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2027
Ο Ζοάν Λαπόρτα ο οποίος ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει βασικό στόχο για το καλοκαίρι τον Χούλιαν Άλβαρες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας