Ματσάρα στη Ριζούπολη με τον Απόλλων να επικρατεί 4-2 του Λεβαδειακού
Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αγνοούσε τη χαρά του τρίποντου από την πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας και την επιτυχία επί του Άρη. Η ομάδα της Ριζούπολης επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 4-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ και έφτασε στους έξι βαθμούς, παίρνοντας βαθιά «ανάσα» εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.
Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που αγνοούσε τη χαρά του τρίποντου από την πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκας και την επιτυχία επί του Άρη. Η ομάδα της Ριζούπολης επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 4-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ και έφτασε στους έξι βαθμούς, παίρνοντας βαθιά «ανάσα» εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.
Η επιθετικότητα με την οποία ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι απέφερε ένα σουτ του Έγκον (5΄) κι άλλο ένα του Γκουέλα (7΄), από χτύπημα φάουλ, που ανησύχησαν τον Στρατηλάτη, αλλά έφυγαν άουτ.
Πολύ πιο επικίνδυνος στη συνέχεια ήταν όμως ο Λεβαδειακός, που με τον Σανιγκέτι στο 9ο λεπτό (την κεφαλιά του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζόρβας) και τον Κάντζι στο 11ο (δεν πρόλαβε την μπάλα σε άδεια εστία) έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.
Ό,τι δεν κατόρθωσαν όμως σε αυτές τις δύο φάσεις οι «πράσινοι», το πέτυχαν στο 33΄: ο Κονέ εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του και έκανε το 0-1, μόνο που οι Βοιωτοί δεν ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι, καθώς στο 41΄ ο Κόρμπος «εκτέλεσε» την πρώην ομάδα του και με προβολή έκανε το 1-1.
Στο 49΄ ο Δεληζήσης ολοκλήρωσε την ανατροπή για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς νίκησε με κεφαλιά για δεύτερη φορά τον Στρατηλάτη, από κόρνερ του Γκουέλα, αλλά οι άμυνες δεν ήταν σήμερα τα «δυνατά σημεία» των δύο αντιπάλων.
Στο 61΄ ο Ροζέριο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων για να κάνει το 2-2, αλλά τρία λεπτά αργότερα και από λάθος του Μαρτίνεθ ο Φαρινόλα έγραψε το 3-2, σε ένα «τρελό» δεύτερο ημίχρονο.
Η μεγάλη ευκαιρία του Λεβαδειακού για να φτάσει στην ισοφάριση χάθηκε στο 68΄, όταν ο Τζόρβας βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν στο σουτ του Ροζέριο για να εκτρέψει την πορεία της και να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Μπάρκογλου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 4-2 από λάθος του Μουλόπουλου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Γιάχος (Χίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κόρμπος – Κάντζι, Κονέ, Μουλόπουλος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Διαμαντης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Καμαρά, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης (46΄ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Έγκον (62΄ Μπάρκογλου), Γκουέλα (88΄ Άλβαρεζ)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Σανγκινέτι, Μαρτίνεθ, Ορτέγκα, Καπό (80΄ Βασιλείου), Μάντζιος, Κάντζι (46΄ Ροζέριο), Λαμπρόπουλος (74΄ Μπούστο), Κονέ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442