Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην μπουντεσλίγκα περασμένη σεζόν. Ο Γερμανός διεθνής μέσος συγκέντρωσε την πλειοψηφία των προτιμήσεων ανάμεσα στους 527 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη διαδικασία, την οποία διοργανώνει το περιοδικό «Kicker». Συγκεκριμένα, ο Σβαϊνστάιγκερ πήρε 92 ψήφους έναντι 87 του Φρανκ Ριμπερί και 85 του Μίλερ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή όπως αποκάλυψε το «Buongiorno» του MEGA, με την εκπομπή να παρουσιάζει και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νέα του σύντροφο.
Αμερικανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε παρέμβαση στα αποδυτήρια των Μπακς και μίλησε σε συμπαίκτες του με αφορμή τα δημοσιεύματα για το μέλλον του.