Μπορεί να είχε προτάσεις από την Ελλάδα, από την Αυστραλία ακόμα και από τις ΗΠΑ, όμως ο Γιώργος Καραγκούνης βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξαναφορέσει την φανέλα της Φούλαμ, που ενώ πριν λίγο καιρό τον είχε ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του στην ομάδα, τον πλησίασε ξανά και του πρόσφερε μονοετές συμβόλαιο.
Πολιορκήθηκε από τον Παναθηναϊκό για τον επαναπατρισμό του, δέχθηκε δελεαστικές προτάσεις από δύο ομάδες της Αυστραλίας, του έγινε σοβαρή κρούση από σύλλογο του αμερικανικού πρωταθλήματος MLS αλλά όπως φαίνεται ο Γιώργος Καραγκούνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα με την ίδια φανέλα, αυτή της Φούλαμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ολική ανατροπή των δεδομένων καθώς ο λονδρέζικος σύλλογος, αν και προ εβδομάδων είχε αποχαιρετήσει τον αρχηγό της Εθνικής ευχαριστώντας τον για την περυσινή προσφορά του, προ ημερών πλησίασε τον «Τυπάρα» προσφέροντάς του νέο μονοετές συμβόλαιο με ικανοποιητικές απολαβές.
Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει οριστική συμφωνία. Άλλωστε εξαρχής πρόθεση του Καραγκούνη ήταν η παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ… Άλλωστε έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην ομάδα του Λονδίνου ενώ αγαπήθηκε από τους οπαδούς της που τον ανέδειξαν δεύτερο καλύτερο παίκτη της χρονιάς μετά τον περίφημο Βούλγαρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας