Ο Πλατινί κάλεσε τον Γκάλη στον τελικό του Champions League
Προσκεκλημένος του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, θα είναι το Σάββατο στον τελικό του Champions League, μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ντόρτμουντ, ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής Νίκος Γκάλης, που για τον λόγο αυτό ταξίδεψε την Πέμπτη οικογενειακώς για την βρετανική πρωτεύουσα.
Προσκεκλημένος του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, θα είναι το Σάββατο στον τελικό του Champions League, μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ντόρτμουντ, ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής Νίκος Γκάλης, που για τον λόγο αυτό ταξίδεψε την Πέμπτη οικογενειακώς για την βρετανική πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος της UEFΑ, αλλά και ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Τζιάνι Ινφαντίνο, αποδεικνύονται θαυμαστές του Νίκου Γκάλη και για τον λόγο αυτό η Ευρωπαίκή Ομοσπονδία κάλεσε τον παλαίμαχο άσο να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Γουέμπλει.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο ότι αυτή η πρόσκληση έρχεται από ένα άθλημα που δεν είναι το δικό μου. Με προσκάλεσε ο κ. Θεοδωρίδης σε μία συνάντηση που είχαμε και μου είπε πως ο Μισέλ Πλατινι με θαυμάζει», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Νίκος Γκάλης για το θέμα αυτό.
Στο Λονδίνο, όμως, βρίσκεται και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΕΠΟ, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εργασίες του 37ου Τακτικού Συνεδρίου των Ομοσπονδιών-μελών της UEFA, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην αγγλική πρωτεύουσα. Στην αντιπροσωπεία της ΕΠΟ μετέχουν, επίσης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο β΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης. Το Σάββατο ο κ. Σαρρής θα παρακολουθήσει τον τελικό, ενώ την Τρίτη θα αναχωρήσει για τον Μαυρίκιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της FIFA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442