Ζωντανή για Champions League η Τότεναμ, αγωνία για την παραμονή
Με τον Αντεμαπγιόρ να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 83' η Τότεναμ
κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League. Ο
επιθετικός από το Τόγκο στο 83' λεπτό έδωσε την νίκη στην ομάδα του και
τους τρεις βαθμούς που χρειάζονται για να μείνουν στο «παιχνίδι» της
τέταρτης θέσης. Κατά τα άλλα, Σαουθάμπτον, Νόριτς, Φούλαμ και Νιουκάστλ ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους μία στροφή πριν το φινάλε της περιόδου.
Με τον Αντεμαπγιόρ να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 83′ η Τότεναμ κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League. Ο επιθετικός από το Τόγκο στο 83ο λεπτό έδωσε την νίκη στην ομάδα του και τους τρεις βαθμούς που χρειάζονται για να μείνουν στο «παιχνίδι» της τέταρτης θέσης.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό με τον Νζονζί ενώ στο 20 ισοφάρισε ο Ντλεμσεϊ για τους «πετεινούς». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 47ο λεπτό λόγω αποβολής του Τσάρλι Άνταμς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Κατά τα άλλα, Σαουθάμπτον, Νόριτς, Φούλαμ και Νιουκάστλ ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους μία στροφή πριν το φινάλε της περιόδου.
Το όνομα της ομάδας που θα ακολουθήσει τις Ρέντινγκ και ΚΠΡ στην Τσάμπιονσιπ θα βγει λογικά την ερχόμενη Τετάρτη, εκτός κι αν η Γουίγκαν κάνει το «μπαμ», όπως στον τελικό του Κυπέλλου και νικήσει την Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς».
Σε τέτοια περίπτωση, οι «λάτικς» θα μείνουν «ζωντανοί» μέχρι το τέλος και τα πάντα θα εξαρτηθούν στην 38η αγωνιστική, με τις Σάντερλαντ και Αστον Βίλα (παίζει στην έδρα της Γουϊγκαν) να μπαίνουν στον… χορό.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας