Προελαύνει ο Απόλλων Σμύρνης, έ«Χ»ασαν έδαφος Εργοτέλης και Νίκη Βόλου
Ο Απόλλωνας Σμύρνης νίκησε τη Λάρισα με 4-2 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 34η αγωνιστική στη Β' Εθνική και διατήρησε σταθερή τη διαφορά των πέντε βαθμών που τον χωρίζει από τον δεύτερο στην κατάταξη Ολυμπιακό Βόλου. Νίκη Βόλου και Εργοτέλης έχασαν έδαφος, αφού στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Football League έμειναν στο «Χ» με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και με τον Πανσερραϊκό, αντίστοιχα.
Ο Απόλλωνας Σμύρνης νίκησε τη Λάρισα με 4-2 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 34η αγωνιστική στη Β’ Εθνική και διατήρησε σταθερή τη διαφορά των πέντε βαθμών που τον χωρίζει από τον δεύτερο στην κατάταξη Ολυμπιακό Βόλου.
Νίκη Βόλου και Εργοτέλης έχασαν έδαφος, αφού στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Football League έμειναν στο «Χ» με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και με τον Πανσερραϊκό, αντίστοιχα. Στα Γιαννιτσά, η ομάδα του Βόλου έμεινε στο 1-1, ενώ οι Κρητικοί στο 0-0 στο Ηράκλειο.
Στα Γιαννιτσά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φλίγκο στο 47΄, αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το σκορ, καθώς ισοφαρίστηκαν στο 58΄ από τον Σκαθαρούδη.
Στην Κρήτη, ο Εργοτέλης θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερός που πήρε το βαθμό, καθώς σε δύο περιπτώσεις οι παίκτες της σερραϊκής ομάδας «σημάδεψαν» το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου, αρχικά στο 4ο λεπτό με τον Σιάκκα και εν συνεχεία στο 75ο με τον Κοντό.