
Ευγνώμων που αγωνίζεται στη Φούλαμ ο Καραγκούνης
Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε στο ματς Κυπέλλου με την Μπλάκπουλ και την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που έχει να φορά τη φανέλα της Φούλαμ εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης.
Τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε στο ματς Κυπέλλου με την Μπλάκπουλ και την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που έχει να φορά τη φανέλα της Φούλαμ εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης.
Ειδικότερα, ο Έλληνας άσος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Λονδίνου:
Για το ματς με την Μπλάκμπουλ: «Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι που παραμένουμε στη διοργάνωση, διότι απείχαμε μόλις 10 λεπτά από τον αποκλεισμό. Χάναμε 1-0, αλλά τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία στο τέλος. Νιώθω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον έχουμε μία ακόμα ευκαιρία στον επαναληπτικό. Όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του αγώνα, ώστε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν ήρθε. Κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε, φέραμε το ματς στο 1-1, αλλά ήμασταν άτυχοι, αφού είχαμε ένα δοκάρι. Η Μπλάκπουλ ήταν καλά οργανωμένη και όλες οι ομάδες στην Αγγλία είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμες. Παρ’ όλα αυτά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε».
Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν ένα μεγάλο γκολ. Και φυσικά ήταν ένα σημαντικό γκολ, αφού μας επέτρεψε να παραμείνουμε στη διοργάνωση και να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν θα έλεγα ότι είμαι πλήρως ικανοποιημένος, καθώς θα προτιμούσα να νικητήριο γκολ, ώστε να εξασφαλίζαμε την πρόκρισή μας. Είμαι χαρούμενος για το γκολ. Μου έδωσε μεγάλη χαρά το γεγονός ότι σκόραρα, αλλά θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν μια ευκαιρία για να δώσω περισσότερα στην ομάδα και στους φιλάθλους. Ήταν πολύ ωραίο που το γκολ μπήκε μπροστά στους φιλάθλους μας μέσα στο Κρέιβεν Κότατζ. Θα μου έδινε ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση αν μπορούσα να προσφέρω ακόμα περισσότερα στην ομάδα και να δείξω την ευγνωμοσύνη μου που αγωνίζομαι εδώ. Είμαι ευγνώμων που αγωνίζομαι στη Φούλαμ και αισθάνομαι καλά με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους. Εκτιμώ το ότι βρίσκομαι εδώ και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».
Για το 2013: «Ξεκινήσαμε καλά το 2013 στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε και απέναντι στη Γουίγκαν. Έχουμε ξεκινήσει καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Παίζουμε εντός το Σάββατο και η βοήθεια των φιλάθλων μας θα είναι σημαντική στην προσπάθειά μας για βελτίωση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
- Τα δύο αδεσποτάκια, ο Πάρης και ο Στέφος ανυπομονούν να βρουν μια ζεστή, παντοτινή αγκαλιά
- Greece Confirms No Approved Vaccine for Goat and Sheep Pox
- Κέιτ Χάντσον: Η αντίδραση της όταν μαθαίνει την υποψηφιότητα της στα Όσκαρ μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χον
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Σαλβαντόρ Νταλί: Το απεγνωσμένο άλμα προς το μεγαλείο
- ΗΠΑ: Ζητούν εν λευκώ άδεια για στρατιωτική παρουσία στη Γροιλανδία – Η συμφωνία του 1951 που «πατάει» ο Τραμπ
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442