ΠΑΟ… με Σο, Σισοκό και Βύντρα στο «αιώνιο» ντέρμπι
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30), υπολογίζοντας στους Βύντρα, Σισοκό και Σο, καθώς άπαντες προπονήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κουίνσι, που έκανε θεραπεία, όπως και οι Πίντο, Μπουμσόνγκ, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30), υπολογίζοντας στους Βύντρα, Σισοκό και Σο, καθώς άπαντες προπονήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού.
Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κουίνσι, που έκανε θεραπεία, όπως και οι Πίντο, Μπουμσόνγκ, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.
Η προπόνηση του Σαββάτου περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής, πάσες με τελειώματα και δίτερμα.
Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ρότσα ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία συνθέτουν 22 ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οι Κοτσόλης, Καρνέζης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σο, Λαγός, Φουρλάνος, Σισοκό, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης και Πετρόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Ροντινέι
- Από το πλατό του Ted Lasso στα γήπεδα των ΗΠΑ: Ο Κρίστο Φερνάντες ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής στα 35 του
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442