Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στο γήπεδο των Πηγαδίων για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ανέβηκε στην κορυφής της βαθμολογίας τους Ολυμπιακό και μαζί με τους Ολυμπιακό (ένα ματς λιγότερο), Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Για την ομάδα του Γιώργου Δώνη σκόραραν οι Αθανασιάδης (10' πέναλτι), Ρομπέρ (54') και Λαζάρ (89').
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 της Ξάνθης στο γήπεδο των Πηγαδίων για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ανέβηκε στην κορυφής της βαθμολογίας τους Ολυμπιακό και μαζί με τους Ολυμπιακό (ένα ματς λιγότερο), Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Για την ομάδα του Γιώργου Δώνη σκόραραν οι Αθανασιάδης (10′ πέναλτι), Ρομπέρ (54′) και Λαζάρ (89′).
Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, αφού με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα βρέθηκε με προβάδισμα στο σκορ. Ο Κάτσε ανατράπηκε από τον Κομεσίδη, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών» και ο Αθανασιάδης με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία… καρδιοχτύπησε πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Ο Ντάνι γύρισε την μπάλα παράλληλα στην εστία του ΠΑΟΚ, ο Μαρσελίνιο έκανε την προβολή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου.
Ο ΠΑΟΚ «κυνήγησε» το δεύτερο γκολ στις αρχές του β’ ημιχρόνου και ευτύχησε να το πετύχει στο 54′, όταν ο Ρομπέρ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με δυνατό δεξί σουτ να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Βιβιανί. Ο τελευταίος στο 80′ είπε «όχι» σε σουτ του Αθανασιάδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Λόρενς. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου, ο Λαζάρ με συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.