Κόντρα στη Λιθουανία η εθνική για το «2Χ2» στον δρόμο για το Μουντιάλ
Τη Λιθουανία υποδέχεται (21:45 ΜΕGA) στο «Καραϊσκάκη» η εθνική μας ομάδα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει επικεφαλής στη βαθμολογία του 7ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2014. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία, Γιώργο Σαμαρά και κατά πάσα πιθανότητα δίπλα στον Φάνη Γκέκα θα αγωνισθεί ο Κώστας Μήτρογλου. Live από το sports.in.gr η αναμέτρηση.
Τη Λιθουανία υποδέχεται (21:45 ΜΕGA) στο «Καραϊσκάκη» η εθνική μας ομάδα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα τη διατηρήσει επικεφαλής στη βαθμολογία του 7ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2014. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία, Γιώργο Σαμαρά και κατά πάσα πιθανότητα δίπλα στον Φάνη Γκέκα θα αγωνισθεί ο Κώστας Μήτρογλου.
Για τον ίδιο όμιλο, η Βοσνία θα υποδεχθεί την Λετονία και θα επιδιώξει να πάρει την νίκη πετυχαίνοντας το «δύο στα δύο», ενώ με στόχο το πρώτο της «τρίποντο», η Σλοβακία θα φιλοξενήσει την αδύναμη ομάδα του Λιχτενστάιν.
Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια», Βέλγιο-Κροατία (1ος όμιλος), Αυστρία-Γερμανία (3ος) και Αγγλία-Ουκρανία (8ος).
Το πλήρες πρόγραμμα και οι βαθμολογίες στους εννέα ομίλους
Οι εννέα πρώτες των ομίλων προκρίνονται απευθείας, η χειρότερη δεύτερη θα αποκλειστεί και οι οκτώ που θα απομείνουν θα διεκδικήσουν σε μπαράζ ακόμα τέσσερις θέσεις.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.