«Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε» ο τίτλος της Bild για τον προημιτελικό με τη Γερμάνία
«Έτσι θα γκρεμίσει ο Γέγκι την ελληνική άμυνα-μπετόν», αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα για τον σημερινλό αγώνα της Γερμανία με την Ελλάδα ενώ μέσα στο άρθρο αναφέρει: «Αντίο Έλληνες. Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε. Ημιτελικά, ερχόμαστε».
«Έτσι θα γκρεμίσει ο Γέγκι την ελληνική άμυνα-μπετόν», αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα Bild για τον σημερινό αγώνα της Γερμανία με την Ελλάδα ενώ μέσα στο άρθρο αναφέρει για μία ακόμη φορά σε ειρωνικό υφος: «Αντίο Έλληνες. Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε. Ημιτελικά, ερχόμαστε».
Συνδυάζοντας για μία ακόμα φορά ποδόσφαιρο και πολιτική συνεχίζει: : «Η Ελλάδα κατάφερε να σωθεί και να παραμείνει στο ευρώ, αλλά τώρα σας λέμε: Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Με μια νίκη απέναντι στην Ελλάδα (15η στην παγκόσμια λίστα) η Γερμανία (3η αντίστοιχα) πηγαίνει στις τέσσερις ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ημιτελικά, ερχόμαστε! Και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά. Αλλά θα είναι μια δύσκολη μάχη στο Γκντανσκ».
Καταλήγοντας αναφέρει «Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι Γερμανοί επιθετικοί, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Champions League. Ο Γιόακιμ Λεβ το είπε: `Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τους Έλληνες. Είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης.
Η παρουσία τους στα προημιτελικά ήταν μεγάλη έκπληξη’. Το μεγάλο ερώτημα: Ο Γέγκι θα συνεχίσει με τον Μάριο Γκόμεζ; Ή θα προτιμήσει τον Μίροσλαβ Κλόζε; Στην τελευταία προπόνηση, Γκόμεζ και Κλόζε συμμετείχαν σε διάφορα σχήματα. Ο Γέγκι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το ποιον θα ξεκινήσει. Ημιτελικά, ερχόμαστε…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία στην Αττική: Στο ίδιο έργο θεατές – Τα νότια προάστια μετρούν τις πληγές τους
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1.500 κλήσεις δέχτηκε Πυροσβεστική στην Αττική
- Κρίστι Νόεμ, η αδυσώπητη «ICE Barbie» του Ντόναλντ Τραμπ
- Λάρισα: Ένοχοι δυο γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο την περίοδο της πανδημίας
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442