«Πήγαινα μεθυσμένος στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ» παραδέχεται ο Ντάνιελ Ράντκλιφ
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν έπινε ποτέ στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ -φρόντιζε όμως να πιάνει δουλειά μεθυσμένος, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μιλώντας σε βρετανικό περιοδικό. Ο νεαρός ηθοποιός αναγνώρισε μάλιστα ότι ως προσωπικότητα έχει τάση στον εθισμό.
Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ δεν έπινε ποτέ στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ -φρόντιζε όμως να πιάνει δουλειά μεθυσμένος, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μιλώντας σε βρετανικό περιοδικό.
«Ως προσωπικότητα έχω τάση στον εθισμό» είπε ο 22χρονος σήμερα ηθοποιός στο περιοδικό Heart. «Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, έπινα όμως πολύ και καθημερινά -εννοώ μάλλον κάθε βράδυ».
«Μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι δεν έπινα ποτέ στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ. Πήγαινα για δουλειά ενώ ήμουν ακόμα μεθυσμένος, αλλά ποτέ δεν έπινα στη δουλειά. Μπορώ να σας δείξω αρκετές σκηνές στις οποίες φαινόταν ότι είχα «ξεφύγει»» παραδέχτηκε.
Ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός ήταν μόλις 11 ετών όταν εκτοξεύτηκε στον ουρανό της επιτυχίας με την πρώτη ταινία της σειράς Χάρι Πότερ.
Έκτοτε έχει λάβει επαίνους για τις θεατρικές του ερμηνείες σε παραγωγές του Μπρόντγουεϊ και του Γουέστ Έντ.
Αυτό τον καιρό εργάζεται για την προώθηση της ταινίας του The Woman in Black («Η Γυναίκα με τα Μαύρα»), η οποία έκανε πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες την περασμένη Παρασκευή.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας