Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Μάκος
Χωρίς τον Γρηγόρη Μάκο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και δούλεψε στο γυμναστήριο.
Χωρίς τον Γρηγόρη Μάκο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και δούλεψε στο γυμναστήριο.
Πλέον, ελλείψει και του τραυματία Νίκου Γεωργέα, που ακολουθεί φυσιοθεραπεία, ο Αντώνης Ρίκκα και ο Φαμπιάν Βάργκας αναμένεται να είναι τα δύο κεντρικά χαφ στο ερχόμενο παιχνίδι.
Ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει στους νεαρούς Εγγλέζου και Μπουγαΐδη, που κάνουν ατομικό πρόγραμμα, όπως φυσικά και στον Γκούντγιονσεν που συνεχίζει ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 17:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- Marseaux: Το τραγούδι της «Hanomai» γίνεται video game με πρωταγωνίστρια την ίδια
- Ζελένσκι: Ανακοινώνει δημοψήφισμα και προεδρικές εκλογές στην επέτειο των τεσσάρων χρόνων πολέμου
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442