Το Piccadilly Plus παρουσιάζει εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Τέχνη Οίνου
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου μία πολύ ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους 50 λάτρεις του κρασιού που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Piccadilly Plus, στην Θεσσαλονίκη.
Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου μία πολύ ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία περιμένει τους 50 λάτρεις του κρασιού που θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Piccadilly Plus, στην Θεσσαλονίκη. Μερικές από τις πιο αγαπημένες ετικέτες του Κτήματος Τέχνη Οίνου θα συνδυαστούν με το ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά μενού, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος chef Μανώλης Νίκας.
Menu
Φρεσκοψημένα χειροποίητα croissants με παρμεζάνα και ελαιόλαδο.
Τέχνη Αλυπίας Λευκό. Sauvignon Blanc – Ασύρτικο.
*
Φρέσκα πράσινα λαχανικά με μανιτάρια και ξεροτηγανισμένο bacon.
Ήδυσμα Δρυός Κτήμα Τέχνη Οίνου. Chardonnay.
*
Κριθαράκι μαγειρεμένο σε ζωμό γαρίδας σερβιρισμένο με σπαράγγια και άρωμα τρούφας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.