Στη διάθεση του Βαλβέρδε ο Τζιμπούρ, πλήγμα στη Μαρσέιγ με Αγιού
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Ράφικ Τζιμπούρ έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμτπης και, ουσιαστικά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον κρίσιμο αγώνα με την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Δυσάρεστα νέα για τη Μαρσέιγ που έχει νέο πλήγμα τον τραυματισμό του Γκανέζου επιθετικού, Αντρέ Αγιού, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερες από 10 ημέρες, χάνοντας το «Καραϊσκάκη».
Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση του Ολυμπιακού, καθώς ο Ράφικ Τζιμπούρ έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμτπης και, ουσιαστικά τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον κρίσιμο αγώνα με την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.
Επίσης, η κατάσταση του Άριελ Ιμπαγάσα βελτιώνεται όλο και περισσότερο, ωστόσο ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του Ρέντη. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γέστε, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς που επέστρεψαν την Τετάρτη.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Πρωτάθλημα.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Τζιμπούρ, ενώ στις προπονήσεις εντάχθηκαν και οι διεθνείς. Ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Ο Ιμπαγάσα, του οποίου η κατάσταση έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 19.00».
Πλήγμα στη Μαρσέιγ με τον Αγιού!
Δυσάρεστα νέα για τη Μαρσέιγ, ευχάριστα για τον Ολυμπιακό. Ένα νέο πλήγμα τραυματισμού ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα για τους δευτεραθλητές Γαλλίας, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης με τον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Το νέο «θύμα» είναι ο Γκανέζος επιθετικός της ομάδας του λιμανιού, Αντρέ Αγιού, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερες από 10 ημέρες, λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς.
Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του συλλόγου, ο 21χρονος, γιος του Αφρικανού και θρύλου της Μαρσέιγ, Αμπεντί Πελέ, τραυματίστηκε στη διάρκεια του φιλικού αγώνα που έδωσε η Γκάνα την περασμένη Δευτέρα με την Βραζιλία, στο «Κρέιβεν Κόταζ» του Λονδίνου.
Ο Αγιού, ο οποίος χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στο Championnat, αλλά και σε εθνικό επίπεδο, θα μείνει εκτός από το ματς πρωταθλήματος με τη Ρεν, αλλά και και από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)
- Πλέι οφ Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για την Ιταλία, με «4άρες» Κόσοβο και Δανία – Τα ζευγάρια των τελικών
- Η Σερβική Ομποσπονδία προσπαθεί να «κλέψει» τον Στογιάκοβιτς από την Ελλάδα
- Χάντμπολ: Με Σουηδία, Βόρεια Μακεδονία και Λουξεμβούργο η Εθνική ανδρών στα προκριματικά του Euro 2028
- Οι ατασθαλίες της Τσέλσι οδηγούν την Έβερτον σε αγωγές κατά της λίγκας
- Ο Καμαβινγκά χάνει έδαφος στην Ρεάλ και η Premier League καραδοκεί
- Στη Ρίο Άβε ο Μάνσα παίρνει αυτό που χρειαζόταν ώστε να γυρίσει έτοιμος
- LIVE: Πολωνία – Αλβανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442